Website laten maken

Mijn websites zijn voor u opmaat gemaakt. Zo heeft u een unieke, op conversie gerichte moderne WordPress website. Die u nadien eenvoudig zelf kunt wijzigen. 

Eenvoudig bijhouden

website-design-symbol

Graphic Design

Vindbaarheid

WordPress als basis

De websites die ik ontwikkel werkt op het populaire CMS systeem van WordPress.  Hiermee zijn de mogelijkheden eindeloos en maakt het niet uit of u een kleine of een uitgebreide website nodig heeft.   

De werkwijze

Een bestaande website updaten of een compleet nieuwe WordPress website ontwikkelen vraagt een gedegen plan van aanpak. Een website is tenslotte een verlengstuk van wat u doet of wie u bent . Een website moet bij u passen. Speerpunt is, een website moet er niet alleen mooi en leuk uitzien. Het moet u online meer conversies opleveren.    

1 - Evalueren

Ik bespreek met u de wensen en doelstellingen voor uw nieuwe website.  Op basis van dit gesprek gaan ik voor u aan de slag.

2 - Ontwikkeling

Ik maak speciaal voor u verschillende templates op maat zodat deze aansluiten bij uw wensen. 

3 - Oplevering

Het mooiste moment! Uw website gaat live en u kunt nu de hele wereld gaan veroveren.

Website analytics

Website en Google

Bij het ontwikkelen van uw website wordt altijd rekening gehouden dat deze is gemaakt in overeenstemming met de best technieken op het gebied van webontwerp, gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie om zo hoog mogelijk te scoren in de zoekresultaten van Google, Bing, Yahoo, etc.

Ik stop niet na webdesign en webontwikkeling. Samen resultaten behalen daar gaat het om.

Website laten maken

Stel bezoekers in staat om op een unieke en zeer persoonlijke manier met uw merk, producten en diensten te communiceren. Daar liggen de kansen!

Interesse?

Wilt u een Neem vandaag contact op

Contact:
T: 06-51 4130 46
E: vandaag@websiteupdaten.nl

Bekijk ons laatste werk

Staat uw website hier binnenkort ook? Neem vandaag nog contact op.