Website Praktijk Purusha

Massage Praktijk Purusha was opzoek naar een stijlvolle warme sfeer met speelse effecten....

Ursula Lankreijer van Massage praktijk purusha uit Zeewolde was op zoek naar een nieuwe moderne website met o.a een eigen blog. De opdracht voor de ontwikkeling van de nieuwe website was ” warme uitstraling met moderne design elementen”

Websiteupdaten heeft voor haar verschillende unieke templates gemaakt die achteraf eenvoudig zijn te wijzigen. Tevens is er een unieke blog structuur opgezet voor de website. Hiermee kan eenvoudig verschillende berichten van elkaar worden gefilterd en met een eigen unieke template op de site waar gewenst geplaatst worden.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de website www.praktijkpurusha.nl

Speciaal ontwikkeld o.a

Don’t Stop Here

More To Explore